En extra helg på helgen...ja tack!!

Har haft fullrulle i helgen, jobbade i fredags..blev jobb till kl 13 sedan blev vi bjuden på buffe & champange & jordgubbar & vin.
I lördags blev det crosskart & grillning. Det var så otroligt varmt där så jag avstod crosskarten för min kära son var jätte svettig så stod och försökte vifta en filt så det blev fläckt på honom. Men det var roligt att se alla köra. Och åt god mat och efter maten blev det grilla marshmallows =)
I söndags....promenad i regnet..tvätt, städ med mer..försöker sälja av lite soffor och andra möbler här hemma så vi får mer golvyta för sonen att röra sig på och en större soffa så vi kan mysa mer:P Så vi hade några spekulanter, så får se om vi blir av med ena soffan snart.
En extra helg på helgen...ja tack!! Varje helg!! =)
Jag tänkte att jag skulle ha hunnit på gymmet i helgen, men han verkligen inte...är så nyfiken vad vågen säger..jag får på mig massor med kläder som jag inte fick på mig för en månad sen, yeees! Ta
Ne nu en dusch innan sonen vaknar...han har jätte jobbigt nu med tandsprickningen...ibland får vi ge lite alvedon och gnugga på tandköttet. Han är jätte gnällig och det kliar hela tiden, så händerna hans tuggar han febrilt på och han får kalla bitringar som det hörs när han biter...gummit gnekar..Igår var jag orolig för han var stekhet i kroppen men ingen feber...jag vet inte om jag ska tro på termometern, men lästa att febern har ingen med tandsprickningen att göra.
Är det någon som har tips om hur man kan hjälpa sina barn med att underlätta tandsprickningen??? Vi har det verkligen jätte jobbigt nu!!!
Bloggar av mammor och gravida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0