Full rulle

Nu är det rätt mycket...min bror som bort 100 mil bort och min sambos syster som bor 60 mil bort är och hälsar på....släkträff, middagar, luncher, städa, tvätta, fixa...kommer knappt ihåg vad jag gjort men inte haft det direkt lugnt!
Men en glad och mysig son har jag igen, nu verkar tandsprickningen lugnat ner sig för stunden.
Jag har inte direkt skrivit så mycket om det jag skulle ha skrivit om här...men men...det kommer!!!!
Nu go natt!! Får vi se vad som händer i morgon!

Peppad & Inspirerad igen!!!!!

Yes, köpte "Fitness magazine"!! Har varit uppehåll i två månader sen senast den kom ut sist.
Jag blir så jäkla inspirerad efter varje gång jag läst den att träna mera!!
Nu var den en hel del övningar på sidorna 28-38, PERFEKT FÖR EN SOM MIG, som inte kan ta sig till gymmet så ofta!!! Nu jäklar blev jag pepp, vill bara lära mig nya och enkla maträtter som är nyttiga för träning och att bygga muskler och loosa några kilo som jag behöver!
Tänk att träning gör en så glad!! Jag blir så jäkla nöjd och glad och lättad efter ett träningspass!

Rutin läkarkontroll!

Idag blev det en tur på BVC för rutinkontroll på våran snart 6 månaders pojke. Sprutan måste vi vänta lite till med, han fick allergisk reaktion sist så den ska vi ta i augusti på sjukhuset, bara för försiktighets återgärd.
Han låg jätte bra till på sin kurva och läkaren hitta inte konstigheter.

Sedan blev det en tur på stan, Lindex & H&Ms barn avdelning blev det....konstigt nog=P
Det är marknad i denna stad nu, så det är fullt med folk och det varnas för plånboks tjuvar...det var galet mycket folk i stan så det var inte roligt att gå runt nu...speciellt inte med barnvagn!!

Jo jag berättade för BVC att jag är så leds på folk som jämför sina ungar med andras nästan hela tiden vart man än går..så jag sa att jag var irriterad för folk tycker att min son är liten. Fick till svars av BVC sköterskan att hon tyckte det var konstigt att folk är så..hon sa att han är ju jätte fin och (tror de var) 67 procent (ja en bit över 60) av alla bebisar ligger på kurvan som han!!!! SÅÅ IN YOU F_ _ I N G FACE Alla som sagt & tror sig att min lille pojk är onormalt liten!!! och som jag ödslat energi på att bli irriterad & ledsen på!!

Bloggar av mammor och gravida

kanske...kanske inte..

Ingen träning idag heller...
Varit på en produkt information av ett märke som har make up....som jag kan sälja hem ifrån.
Det positiva med det hela är att jag kan hålla på med det även om jag är mamma ledig. Man har ju inte så jätte rik på föräldrar penningen. ;P Men vi får se.  Kanske...kanske inte...mest troligt kanske! ;P
Sen vill jag ju hålla på med make up, och sminka....är ju utbildad till det så och det är mitt intresse.
Min son har inte haft så mycket problem med tandsprickningen idag..han har babblat på och skrattat under hela tiden jag fick info om produkterna och försäljningen.
Haha fy vad jag älskar min lilla bus unge!
Ja min mening med denna blogg var ju träningen i första hand...men jag väntar än på en program och ska bli bättre på träningen...jag har haft för mycket för mig så jag har varit tok stressad hela dagarna lång!
Men snart...snart snart!!! Jag vill!
Bloggar av mammor och gravida

Tycker synd om min lilla pojk!

Snart blir det stor handling när min underbara sambo kommer hem.
Just nu kokas det nappar och min son har äntligen hittat nåt annat att göra än att vara ledsen och grinig över sitt kliande tandkött....Jo......pappersinsamlingen....han sliter sönder brev och tycker det är jäkligt intressant...ne kanske borde avbryta honom och ge han något annat att göra innan det ligger papper över hela köket!
I morgon ska jag göra nåt intressant, som kanske kan fixa en liten extra slant i plånboken...vi får väl se i morgon! ;P
Ingen träning idag...känner mig konstig...förkylning på g?....vägrar!!
Bloggar av mammor och gravida

En extra helg på helgen...ja tack!!

Har haft fullrulle i helgen, jobbade i fredags..blev jobb till kl 13 sedan blev vi bjuden på buffe & champange & jordgubbar & vin.
I lördags blev det crosskart & grillning. Det var så otroligt varmt där så jag avstod crosskarten för min kära son var jätte svettig så stod och försökte vifta en filt så det blev fläckt på honom. Men det var roligt att se alla köra. Och åt god mat och efter maten blev det grilla marshmallows =)
I söndags....promenad i regnet..tvätt, städ med mer..försöker sälja av lite soffor och andra möbler här hemma så vi får mer golvyta för sonen att röra sig på och en större soffa så vi kan mysa mer:P Så vi hade några spekulanter, så får se om vi blir av med ena soffan snart.
En extra helg på helgen...ja tack!! Varje helg!! =)
Jag tänkte att jag skulle ha hunnit på gymmet i helgen, men han verkligen inte...är så nyfiken vad vågen säger..jag får på mig massor med kläder som jag inte fick på mig för en månad sen, yeees! Ta
Ne nu en dusch innan sonen vaknar...han har jätte jobbigt nu med tandsprickningen...ibland får vi ge lite alvedon och gnugga på tandköttet. Han är jätte gnällig och det kliar hela tiden, så händerna hans tuggar han febrilt på och han får kalla bitringar som det hörs när han biter...gummit gnekar..Igår var jag orolig för han var stekhet i kroppen men ingen feber...jag vet inte om jag ska tro på termometern, men lästa att febern har ingen med tandsprickningen att göra.
Är det någon som har tips om hur man kan hjälpa sina barn med att underlätta tandsprickningen??? Vi har det verkligen jätte jobbigt nu!!!
Bloggar av mammor och gravida

En bild på oss!

Snart ska vi iväg på äventyr! =)

frustrerad...

Okej, jag tycker inte det är ok att låta sitt barn betala när man har massa mynt bara och man inte äns kan valutan i det land man är i.
Stod i kön på H&M, då står det en mamma och en liten flicka kanske på 5 år...hon stod och la fram en krona i taget medans mamman stod och granska de hon gjorde....långsamt långsamt...man såg hur butiksbiträdet blev frustrerad och jag stod bakom och ja jag vet inte..men såg så där stressad ut när man ska iväg och passa tider och är jääätte hungrig.
Dom köpte en tröja eller nåt i den stilen...hur många små pengar ska man inte behöva räkna då???
Ok om hon skulle handla en glass i en kiosk ellet nåt men inte klääääääder!!
Nu sover min son, så jag hoppas han laddar till fotograferingen! Så han är pigg och glad då! =)
Det ska bli jätte roligt och jag ser fram emot september då detta kommer visas!

I morgon fotografering...

I morgon blir det fotografering till en tränings tidning, jag & min son ska vara med i september nummret...kommer avslöja mer sen! =)
Blev träning idag, crosstrainern och kettelbellen fick gå varm, under ett desperate housewives avsnitt.=)
Sedan blev det en sväng på stan med min kära vän Anna!
Vi gick på H&Ms och titta på höstkläderna på babyavdelningen, blev ett par skor & en pyjamas till sonen, och sedan hem för en god kopp kaffe och skvaller! =)
Efter att vi umgåtts känns det som man har massa energi igen! Fast vi låg nersjunkna på varsin sida av soffan...haha, så kan det vara ibland!
Jag är dålig med det här med bilder...jag ska lägga ut lite mer så småning om..
Träningsbloggar

H&Ms höst mode..

Jag bara älskar H&Ms höst mode!! Jag har redan gjort en beställning! Min son kommer ha dessa skor på sig i höst/vinter! =)

Skor

Skor - från H&M

http://www.hm.com/se/s/0167AP

Boots i läderimitation med knytband fram samt dragkedja och kardborreknäppning i sidan. Mjuk kant upptill samt velourfoder. Grov gummisula.

H;amp;Mwww.hm.com

Min variant av kläning som jag skulle köpa! =)

Kanske lite sommrig...men ähh...=P
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Nu är jag riktigt arg och leds...det är så jäkla knäckande!!

Nu är jag riktigt arg och leds...det är så jäkla knäckande!!
Jag märker mer och mer att det är fan inte kul att träffa andra föräldrar med barn i samma ålder längre...
Jag vill träffa föräldrar och låta barna träffas...skulle vilja det jätte ofta för jag ser på min son att det ger honom så mycket!
Men....
Min son är rätt liten, MEN han följer sin kurva och ALLTID gjort, vi hade ett tag problem med ersättningen...amningen bråka vi med första månaden tills jag inte orkade mer, då jag gjorde verkligen allt för att få det att funka och jag ville för min sons bästa. Men det gick inte så han fick ersättning, den åt han normalt tills vi skulle öka på mat mängden...då ville han inte, utan åt mindre av ersättningen, vi försökte och försökte...och fick råd av BVC och han följde sin kurva ändå, men låg rätt lågt på den men ändå HELT OK!!
Men sen han var fyra månader har han fått gröt och mat smakportioner...Som han älskar, han äter super bra med fasta maten! Nu äter han rätt mycket mat och får lite ersättning ibland på dagarna.
Men mitt problem är att så fort vi träffar (vistas i samma rum) barn i hans ålder som är större (rundare) än han så ska det påpekas hela tiden...och det uttrycks ungefär som att det är fel på min son..
Jag blir galen, det är fan INTE FEL PÅ MIN SON!!!
Folk kan säga utan att jag klagat på bvc att...LYSSNA INTE på vad dom säger!! BYT byt bvc!!!
VAAA?? jag är super nöjd med bvc, våran bvc tant vi träffar är super bra och omtänksam och frågar alltid hur det är med oss och ger goda råd som jag märker funkar perfekt på min son.
Min son är välmående och lycklig liten busunge med mycket energi!
OCH om han gör något innan någon annan bebis så får vi alltid till svars att det är för att han är mindre och inte så rund....VAAA??  varför måste det jämföras för????? VA???
Är det någon fler som känner igen sig de minsta får ni gärna kommentera...
har ni något råd vad man ska säga när detta händer, jag vill inte bråka men jag vill inte höra att folk tror det är fel på min son! DÅ blir jag arg! Både jag och min sambo var smala & små när vi var barn.
Hjälp mig, snälla!!
Bloggar av mammor och gravida Blogglista.se

Kamera??

Just gett min son gröt, så ska passa på att fixa iordning mig och gå ut i fin vädret, blir en tur på stan först.
Min sambo köpte en ny och värre system kamera & skulle få med lite extra prylar men fick fel grejer...hm tack vare dom som jobba i butiken. Så jag ska gå och byta detta och hoppas på rätt grejer.
Jag vill också ha en kamera...fast en liten som kan ligga i handväskan...frågan är vad jag ska välja...förslag/råd??
Vill ju gärna ha en bra men ändå liten som följer med vart man än går...så kanske jag kan lägga ut lite mer bilder här & ta lite egna bilder nu när det händer så mycket med sonen som snart är 6 månader.
Oj nu luktar det riktigt illa...sonen har ståt i gå stolen och tagit i, medans jag skrivit..så dax gå och byta nu! =)

ingen träning i helgen...men det blev springa ändå..

Jobbade i fredags och halva lördagen..det är skönt att göra nåt annat ibland, fast jag saknar min underbara son!
Men tur är det min sambo är ledig på fredagar så då fick han vara ensam med sonen.
Så blev inget träningspass för mig...men jag sprang på lagret och packa så mina ben värkte när jag väl vila hemma i soffan. Hela fredagen och halva lördagen jobbade jag.
Men i morgon igen är det dax för crosstrainen att gå varm.
Jag tänkte ta kort på min mage nu när jag kan träna mer på allvar och sedan ta ett kort efter en vis tid, så jag får se skillnaden! men före och efter bilderna vill jag inte visa förren jag nåt något slags resultat! =)
Och snart ska jag fotas för en tidning...ahhh nervös!!! Ni kommer att få se...!
Var på dop i dag och sedan bio, Harry Potter sista filmen, den var bra!
Jag gillade inte harry potter till en början men så ändrade min sambo åsikt, så ja nu gillar jag filmerna!! Böckerna får komma när jag har tid! Hm undrar när...? =)

Kaffe explosion....varför lär jag mig aldrig??

Sitter och dricker morgon kaffet..kopp nr 2..
Våran son vaknar samtidigt som oss, vi går upp gör frukost och när man ska göra kaffet i våran slitna kaffe perkulator så måste man trycka dit knoppen ordentligt, med det går knappt längre...så när den sätts igång så hör man hur ser fräser..fast det hela tiden skvätter/sipprar/sprutar lite kaffe ur knoppen...(försökt leta ny, hittar inte den sorten vi har..) plus att låter man sladden vara kvar för att hålla kaffet varmt så börjar den göra om kaffet och då blir det vidrigt kaffe...Jaaa vi behöver köpa ny...men så fort jag är på stan så är det som borta!! Och varje morgon står jag och svär över den där jäkla pe.....
men åter till min morgon historia...
Men jag tar mig kopp kaffe nr 1...hinner dricka några klunkar...innan..
min sambo ska åka på jobbet och så är det dax för våran son att sova igen...han gnuggar ögonen och gnäller...så jag tar upp han och myser med medans jag med ena handen försöker göra i ordning en flaska vällning..
Min stakars kaffe kopp som jag svärt över både högt och tänkt onda tankar om...får stå och vänta medans jag försöker få min son att somna igen..

Ibland hinner jag springa och ta några klunkar för att sedan springa tillbaka till min sons rum och smeka honom i håret och pannan då hans ögon inte klarar av att hålla sig uppe längre.. och ibland tar det en stund och ibland somnar han snabbt..
Så när han somnat så suckar jag lättat ett Ahhh nu ska jag njuta av en god kopp kaffe i lugn och ro innan vi börjar dagen....tar min kaffe kopp och för den mot munnen... precis när munnen når läpparna...(från min sons rum kommer ett gnäll) ställer snabbt tillbaka koppen och springer tillbaka ja då har han sparkat bort babyskyddet runt spjälsängen och har fötterna mellan ribborna (händer typ varje gång men aldrig lär jag mig) Så bäddar om han igen och han somnar...
Sätter mig vid soffan eller bordet suckar igen Ahhh nu ska jag njuta en kopp kaffe...för koppen mot munnen....tar en klunk....höö..ahhh kaffet är så där äckel ljummet och jag får gå och ta en ny kopp kaffe som perkulatorn bryggt om för andra eller tredje gången....
Så sitter alltid där till slut och dricker en kopp kaffe som smakar...absolut inte bra!!!
Jag explodera över kaffe problemet & ställer mig själv frågan....varför lär man sig aldrig??

Easytone Reenew..

Dessa skor används nästan vart jag än går!

Ibörjan fick jag lite tränings värk i rumpan & benen.

Så dom funkar, och kommer definitivt att forsätta med dom!

Reebok: Easytone Reenew från Brandos.se
Reebok: Easytone Reenew från Brandos.se

 

 

Blev ett pass på crosstrainen idag igen, och även swings och armövningar med kb.

Nu känns det i kroppen iafl! Skööööönt;P

 

Någon fler som tycker om Easytone? vilken modell tycker ni är snyggast?


3348 minuter...

I går blev det ett svettigt pass på crosstrainen, sedan blev det så många swings jag orkade. Jag tycker verkligen om Desperat Housewives serien, så nu tänkte jag börja titta om från första början...    Alltså om jag tränar under varje avsnitt kommer jag att träna 3348 minuter...Så igår avverkade jag ett avsnitt!     Känner inte så mycket i kroppen efter det så idag blir det ett till avsnitt! Ändå blås väder ute! =)
I går blev det ett svettigt pass på crosstrainen, sedan blev det så många swings jag orkade. Jag tycker verkligen om Desperat Housewives serien, så nu tänkte jag börja titta om från första början...
Alltså om jag tränar under varje avsnitt som jag har hemma än så länge kommer jag att träna 3348 minuter...
Så igår avverkade jag ett avsnitt! Ska inhandla resten av säsongerna så småning om!
Känner inte så mycket i kroppen efter det så idag blir det ett till avsnitt! Ändå blås väder ute! =)

Gissa vad jag skaffa igår!?!

Joo...en CROSSTRAINER! Yes, nu jäklar ska jag trampa på så benen värker!!
Ne jag har gymkort och tränat lite där, men så har min kära sambo massor att göra, han jobbar långa dagar och vi har en hund som kräver otroligt mycket och min sambo brinner för hundar och hundträning, jag med men inte det genuina intresset han har. Så han är på kurser och även håller på att starta egetföretag, så ni förstår nog att tiden räcker inte till alla gånger. Visa veckor hinner jag inte alls till gymmet!
Men gissa vad jag ska göra medans min son sover eller springer i gå stolen och busar....
Desperat housewives och crosstraina!!! (när solen inte skiner)
Hitta en billig begagnad crosstrainer på internet, yes!!!! Jag var som en lite sprallig unge igår när vi skulle hämta den, taggad till MAX!
Och jag är ju lite såld på kettelbells, fick en 8kgs i morsdags present så den och crosstrainen kommer gå varm när jag inte kan gå på gymmet!
Någon som har tips på bra träning hemma???

Välkommen till min nya blogg!

Att jag börjar med att blogga är för att ha en liten dagbok, för min del och kanske att andra kan dela med sig om sig själv och tips.
Jag är helt i oform efter en graviditet, som förändrade mig massor, tror att många känner likadant, men det kanske inte pratas så mycket om det öppet. Så upplever jag det.
Förr var jag alltid sminkad, uppkläd, skor med lite klack, fixade alltid håret, var rätt smal, och hade ett sunt självförtroende, pigg & glad.
Nu har jag ingen lust att göra allt detta...självförtroendet är dåligt, blir lätt matt och leds, går linne och träningsbyxor mest hela tiden, kroppen förändrades jätte mycket, jag trivs inte med mig själv m.m.
Jag älskar min lilla son och han är det bästa som hänt mig, och absolut att allt detta är värt det och jag tror att de är många som känner likadant!
Så denna blogg ska handla om att komma igång alltså "get started", jag vill ha träning som min livstil, inte nåt tillfälligt, jag vill komma iform och bli stark och pigg, jag vill börja känna mig bekväm med att klä upp mig och fixa till mig så som jag engång gjort..
Vikten går nedåt, börjat gymma, börjar försöka fixa till mig själv ibland, försöker jätte mycket att hitta tillbaka till mig själv...ibland har man såna dagar då man är helt matt för man inte trivs med sig själv, jag vill vara en bra förebild för min son och orka hitta på saker med han och han får ju bara mer energi för varje vecka som går.
Så nu ska jag börja...!!! =)

RSS 2.0